HLASOVÁNÍ o výhercích v soutěži "Největší soutěž v dějinách Gfora je tu !!!!!!!!!!!!"
4 posters
Kdo měl podle vás nejlepší básničku a tudíž by měl vyhrát ?
HLASOVÁNÍ o výhercích v soutěži "Největší soutěž v dějinách Gfora je tu !!!!!!!!!!!!"
Zahajuji hlasování, které rozhodne o tom, kdo obdrží Temnou hmotu, suroviny a body na Gforu.
Termín hlasování:
Začátek hlasování - 2.5. 2013 (22:30)
Konec hlasování - 20.5. 2013 (22:30)
Odkaz na soutěž - SEM KLIKNĚTE
Ceny:
1. místo - 18 000 temné hmoty, 500 000 kovu, 500 000 krystalů, 300 000 deuteria, 350 Gforum bodů
2. místo - 18 000 temné hmoty, 300 000 kovu, 300 000 krystalů, 200 000 deuteria, 300 Gforum bodů
3. místo - 200 000 kovu, 100 000 krystalů, 100 000 deuteria, 250 Gforum bodů
Dodatek k hlasování a výhercům:
Ze soutěže byli vyřazeni hráči PowerackX a IdontkillmeOG, protože ukončili své působení ve hře OGame (na foru sice ne, ale k čemu by jim byla výhra, když nehrajou).
Sponzoring:
- ladam.
- Gforum
Doufám, že se hlasování zúčastní co nejvíce lidí, aby to bylo opravdu spravedlivé .
Hodně štěstí všem zúčastněným a brzy se můžete těšit na soutěž novou (napovím, že bude probíhat cca 2 měsíce, tudíž do prázdnin) .
P.S. - červená barva u výher znamená, že výhra byla předána[/color]
Termín hlasování:
Začátek hlasování - 2.5. 2013 (22:30)
Konec hlasování - 20.5. 2013 (22:30)
Odkaz na soutěž - SEM KLIKNĚTE
Ceny:
1. místo - 18 000 temné hmoty, 500 000 kovu, 500 000 krystalů, 300 000 deuteria, 350 Gforum bodů
2. místo - 18 000 temné hmoty, 300 000 kovu, 300 000 krystalů, 200 000 deuteria, 300 Gforum bodů
3. místo - 200 000 kovu, 100 000 krystalů, 100 000 deuteria, 250 Gforum bodů
Dodatek k hlasování a výhercům:
Ze soutěže byli vyřazeni hráči PowerackX a IdontkillmeOG, protože ukončili své působení ve hře OGame (na foru sice ne, ale k čemu by jim byla výhra, když nehrajou).
Sponzoring:
- ladam.
- Gforum
Doufám, že se hlasování zúčastní co nejvíce lidí, aby to bylo opravdu spravedlivé .
Hodně štěstí všem zúčastněným a brzy se můžete těšit na soutěž novou (napovím, že bude probíhat cca 2 měsíce, tudíž do prázdnin) .
P.S. - červená barva u výher znamená, že výhra byla předána[/color]
Naposledy upravil ladam. dne Wed Nov 27, 2013 9:44 am, celkově upraveno 12 krát
ladam.- Počet příspěvků : 740
Datum Registrace : 29. 11. 10
Věk : 29
Domoviště : pod mostem :D
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
Re: HLASOVÁNÍ o výhercích v soutěži "Největší soutěž v dějinách Gfora je tu !!!!!!!!!!!!"
Můžu hlasovat pro sebe?,??
Marethyu2000- Počet příspěvků : 168
Datum Registrace : 07. 10. 12
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Re: HLASOVÁNÍ o výhercích v soutěži "Největší soutěž v dějinách Gfora je tu !!!!!!!!!!!!"
můžeš ale není to fair play
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
Kluci, rozhodování je fakt těžký. Paradox to má pěkný, u Mightyho je to taky fajn, no vlastně u všech... jste básníci
Ale inža má i refrén. Je to fakt úžasný.
Ne, vy byste mi nadávali, že mu nadržuju, když tu hraje dlouho
Házím si korunou...
Okay, Paradoxi, máš ode mě hlas.
Ale inža má i refrén. Je to fakt úžasný.
Ne, vy byste mi nadávali, že mu nadržuju, když tu hraje dlouho
Házím si korunou...
Okay, Paradoxi, máš ode mě hlas.
IDontKillMeOG- Počet příspěvků : 735
Datum Registrace : 06. 12. 10
Domoviště : Varnsdorf
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
no to mi povídej, já se taky nemohl rozhodnout komu dát hlas, protože ty básničky jsou fakt supr
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
tak lidi možná si dám hlas když to bude vypadat hrozně....
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Lidi, oznamuji, že pokud vyhraju, dejte to hráči těsně pode mnou.
Inzenyr57- Admin
- Počet příspěvků : 639
Datum Registrace : 28. 04. 10
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
a já oznamuju, že ti na to zvysoka dlabu
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
Kua, já vyhrávám furt, a tak vyzývám všechny, aby pro mne nehlasovali.
Inzenyr57- Admin
- Počet příspěvků : 639
Datum Registrace : 28. 04. 10
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
vyzývat můžeš, ale pokud vyhraješ tak ti výhru prostě dám,
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
tak já si du dát hlas jenom aby inža kdyžtak remizoval pokud už pro něj nebudou hlasovat
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
soutěž bude v pondělí ukončena, ceny budou předány a téma hlasování i soutěže přesunuto do archivu, takže poslední šance během víkendu hlasovat !
poslední týden v červnu budou vyhlášeny 2 úplně nové soutěže a můžete se opět těšit na výhry v podobě TH, surovin i bodů na Gforu a suroviny tentokrát budou už platit i pro vesmír Kassiopeia ))
poslední týden v červnu budou vyhlášeny 2 úplně nové soutěže a můžete se opět těšit na výhry v podobě TH, surovin i bodů na Gforu a suroviny tentokrát budou už platit i pro vesmír Kassiopeia ))
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
SOUTĚŽ UKONČENA !!!
Jelikož máme dva hráče na 1 pozici a dva hráče na 2 pozici, uděláme to tak, že Inzenyr57 dostane druhou pozici, protože o výhru zas tak moc nestojí (psal mi to) a tak se snad smíří s menším počtem surovin a bodů na foru (obojího má stejně dost a rozdíl mezi 1. a 2. místem není příliš velký) a hmotu dostane stejnou jako hráč na první pozici .Poté budou 2 třetí místa - suroviny budou mezi ně rozděleny a body obdrží každý svoje (nebudou se rozdělovat).
1. Místo - Marethyu
2. Místo - Inzenyr57
3. Místo - mighty, Paradox
Všem co se zůčastnily děkuji a doufám, že do nové soutěže se zapojí minimálně jednou tolik lidí . Bude vyhlášena během příštího týdne, takže jakmile bude oznámena neváhejte a účastněte se .
Jelikož máme dva hráče na 1 pozici a dva hráče na 2 pozici, uděláme to tak, že Inzenyr57 dostane druhou pozici, protože o výhru zas tak moc nestojí (psal mi to) a tak se snad smíří s menším počtem surovin a bodů na foru (obojího má stejně dost a rozdíl mezi 1. a 2. místem není příliš velký) a hmotu dostane stejnou jako hráč na první pozici .Poté budou 2 třetí místa - suroviny budou mezi ně rozděleny a body obdrží každý svoje (nebudou se rozdělovat).
1. Místo - Marethyu
2. Místo - Inzenyr57
3. Místo - mighty, Paradox
Všem co se zůčastnily děkuji a doufám, že do nové soutěže se zapojí minimálně jednou tolik lidí . Bude vyhlášena během příštího týdne, takže jakmile bude oznámena neváhejte a účastněte se .
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
Similar topics
» HLASOVÁNÍ K SOUTĚŽI - Největší soutěž v dějinách aliance NBSG je tu - "Velká Vánoční soutěž o Temnou hmotu, suroviny a body na Gforu"
» Největší soutěž v dějinách Gfora je tu !!!!!!!!!!!!
» Největší soutěž v dějinách aliance NBSG je tu - "Velká Vánoční soutěž o Temnou hmotu, suroviny a body na Gforu"
» Soutěž o nejlepší hlášku s výhrou 30 000 temné hmoty - hlasování !!!
» Velká soutěž o nejepik. videoklip s výhrou 18 000 temné hmoty !!!!!!! HLASOVÁNÍ !!!!!!!!
» Největší soutěž v dějinách Gfora je tu !!!!!!!!!!!!
» Největší soutěž v dějinách aliance NBSG je tu - "Velká Vánoční soutěž o Temnou hmotu, suroviny a body na Gforu"
» Soutěž o nejlepší hlášku s výhrou 30 000 temné hmoty - hlasování !!!
» Velká soutěž o nejepik. videoklip s výhrou 18 000 temné hmoty !!!!!!! HLASOVÁNÍ !!!!!!!!
Povolení tohoto fóra: