GForum
Jako anonym máš přístup ke zlomku ze všech možností fóra a zobrazuje se ti více reklam. Zaregistruj se/Přihlaš se a získej přístup do celého fóra. Jako registrovaný získáš také možnost vyhrát hodnotné ceny! Neváhej a staň se členem GFóra, nejlepšího OGame fóra!

Sponzoři:
http://ogame.wz.cz/ Upload souborů zdarma

Join the forum, it's quick and easy

GForum
Jako anonym máš přístup ke zlomku ze všech možností fóra a zobrazuje se ti více reklam. Zaregistruj se/Přihlaš se a získej přístup do celého fóra. Jako registrovaný získáš také možnost vyhrát hodnotné ceny! Neváhej a staň se členem GFóra, nejlepšího OGame fóra!

Sponzoři:
http://ogame.wz.cz/ Upload souborů zdarma
GForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

APP útoky na cizí hráče - Draco

3 posters

Goto down

APP útoky na cizí hráče - Draco Empty APP útoky na cizí hráče - Draco

Příspěvek  littlerock Mon Feb 07, 2011 9:14 am

Mohu organizovat pouze já (littlerock) nebo ladam, ale Vy můžete sem psát návrhy a z jakého důvodu na někoho nalitnout. Postupně sem budu přidávát dalši informace, a i Vy můžete rozhodnout na koho zaútočit (hlasováním které uděláme). Toto je prozatím vše.
littlerock
littlerock
Admin
Admin

Počet příspěvků : 37
Datum Registrace : 13. 01. 11

Sheet
Health:
APP útoky na cizí hráče - Draco Left_bar_bleue100/100APP útoky na cizí hráče - Draco Empty_bar_bleue  (100/100)
Náboje:
APP útoky na cizí hráče - Draco Left_bar_bleue10/10APP útoky na cizí hráče - Draco Empty_bar_bleue  (10/10)

Návrat nahoru Goto down

APP útoky na cizí hráče - Draco Empty ROHLIK z planety Tchan [2:330:6] aliance B_S

Příspěvek  rostik924zmoravy Mon Feb 07, 2011 10:20 am

ROHLIK z planety Tchan [2:330:6] Tak tenhle na mne utočí je z aliance B_S poslal na mne dvakrát 15 křižníků, pokaždé jsem mu sice utekl a pak ještě vytěžil trosky zřejmě rozbíjí cizí letky za učelem recyklace, jinak jeho počínání nechápu akorát utoky na mne se mu zatím nevyplatily, pokaždé si odvezl mín jak 100 jednotek od každýho, ale jednou ho nezachytím bohužel je z TOP 10 na 6 místě
rostik924zmoravy
rostik924zmoravy

Počet příspěvků : 23
Datum Registrace : 19. 01. 11
Věk : 61
Domoviště : Moravské slovácko

http://www.obcansobe.hys.cz/

Návrat nahoru Goto down

APP útoky na cizí hráče - Draco Empty Navrh na APP Utok na Gothicall z planety Gothis 163 [2:45:8]-OGMV

Příspěvek  Rutu Thu Feb 24, 2011 9:59 am

Už mi 9x rozbil totálně všecko a zaroveň mně mají s OGMV za výnosnou sřelnici a farmu.
Bitva na pyxiss [2:47:6] (24.02.2011 02:32:14)

Gothicall z planety Gothis 163 [2:45:8]
vsrutu z planety pyxiss [2:47:6]

Lodě/Obrana: 18 Lodě/Obrana: 42
Ztracené jednotky: 0 Ztracené jednotky: 273.000
Zbraňové systémy: 80% Zbraňové systémy: 60%
Štíty: 70% Štíty: 60%
Pancéřování: 80% Pancéřování: 50%
Vítěz: Gothicall
Útočník vyhrál bitvu!
Kořist : 2.380 kovu, 6.003 krystalů a 1.043 deuteria.
Pole trosek : 47.250 kovu a 34.650 krystalů.
Opraveno :

Rutu

Počet příspěvků : 20
Datum Registrace : 16. 01. 11

Návrat nahoru Goto down

APP útoky na cizí hráče - Draco Empty Re: APP útoky na cizí hráče - Draco

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: