Zábava-soutěž o nejlepší vtip s výhrou 175 bodů!!
5 posters
Zábava-soutěž o nejlepší vtip s výhrou 175 bodů!!
Soutěž o nej vtip. Soutěž trvá do konce února, poslední příspěvky 1. března. Po ukončení přidávání vtipů bude vytvořena soutěž.
Pravidla-vulgarismy dovoleny (bez těch se některé vtipy neobjedou:D). Administrátoři-mohou přispívat (mimo mě, já přispívat nebudu, účastním se jenom hlasování - díky jednomu vtipu co jsem zahlédl jsem vytvořil tuto soutěž ). Moderátoři-mohou přispívat. Normální-mohou přispívat. Anonymní-nemohou (to je snad logický, ne:D).
Max. 2 vtipy ale pak si budete muset vybrat který chcete převést do hlasování.
Váš 4. administrátor IDontKillMe (OG)
Pravidla-vulgarismy dovoleny (bez těch se některé vtipy neobjedou:D). Administrátoři-mohou přispívat (mimo mě, já přispívat nebudu, účastním se jenom hlasování - díky jednomu vtipu co jsem zahlédl jsem vytvořil tuto soutěž ). Moderátoři-mohou přispívat. Normální-mohou přispívat. Anonymní-nemohou (to je snad logický, ne:D).
Max. 2 vtipy ale pak si budete muset vybrat který chcete převést do hlasování.
Váš 4. administrátor IDontKillMe (OG)
Naposledy upravil Inzenyr57 dne Sun Feb 13, 2011 7:18 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Povolil jsem ti 100, kompromis 175.)
IDontKillMeOG- Počet příspěvků : 735
Datum Registrace : 06. 12. 10
Domoviště : Varnsdorf
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Blondýna
Kouří tak bruneta a blondýna v okně paneláku a najednou bruneta říká: "Jéé, támhle jde můj manžel a nese kytici, to zase budu muset večer roztáhnout nohy..." a blondýna na to: "To nemáte doma vázu?"
Orilion- Počet příspěvků : 24
Datum Registrace : 27. 01. 11
Věk : 34
Domoviště : Prostějov
Vtip :D
Jdou dva policajti v parku a najednou viděj nohu, ten první řiká - "ty vole, neni to náhodou Frantova noha ?, ty boty"
ten druhej řiká - "jdeme dál"
Pak dál viděj další nohu a ten první zase řiká - "ty vole, neni to Frantova noha ?, ty boty "
ten druhej opět odpovídá - "jdeme dál"
O kus dál viděj ruku a ten první zase řiká - "ty vole, neni to Frantova ruka ?, ty hodinky "
Po asi 200 metrech se ten druhej zastaví a řiká, twl počkej, nestalo se Frantovi něco ?
ten druhej řiká - "jdeme dál"
Pak dál viděj další nohu a ten první zase řiká - "ty vole, neni to Frantova noha ?, ty boty "
O kus dál viděj ruku a ten první zase řiká - "ty vole, neni to Frantova ruka ?, ty hodinky "
Po asi 200 metrech se ten druhej zastaví a řiká, twl počkej, nestalo se Frantovi něco ?
ladam.- Počet příspěvků : 740
Datum Registrace : 29. 11. 10
Věk : 29
Domoviště : pod mostem :D
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
VTIP
Příjde chlap do obchodu a ptá se prodavače:Pane prodavači, co je tohle?Prodavač odpoví:tTo jsou švestky.Dobrá, zabalte mi je po jedné.A co je tohle?Prodavač odpoví:To jsou brambory.Dobrá, zabalte mi je po jedné.A pane prodavači, co je tohle?Prodavač řekne:TO JE MÁK(maková zrnka),ALE TOHLE NA MĚ NEZKOUŠEJTE!!!
dubinek36- Počet příspěvků : 1
Datum Registrace : 09. 02. 11
Re: Zábava-soutěž o nejlepší vtip s výhrou 175 bodů!!
dubinek36 napsal:Příjde chlap do obchodu a ptá se prodavače:Pane prodavači, co je tohle?Prodavač odpoví:tTo jsou švestky.Dobrá, zabalte mi je po jedné.A co je tohle?Prodavač odpoví:To jsou brambory.Dobrá, zabalte mi je po jedné.A pane prodavači, co je tohle?Prodavač řekne:TO JE MÁK(maková zrnka),ALE TOHLE NA MĚ NEZKOUŠEJTE!!!
já ten vtip znám jako že přijde blondýna do obchodu, chce zabalit 5 KG jablek a každý jabko do jinýho pytle, pak chce hrušky zase 5 KG každou do jinýho pytle a pak se ptá-co je tohle?? prodavač říká-to je mák, ale od toho ruce pryč!!!!
IDontKillMeOG- Počet příspěvků : 735
Datum Registrace : 06. 12. 10
Domoviště : Varnsdorf
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Re: Zábava-soutěž o nejlepší vtip s výhrou 175 bodů!!
Jede chlap s náklaďákem po dálnici, špatně odhadne výšku nákladu a zasekne se pod mostem. Za chvíli dorazí policejní auto, jeden policista přijde ke kabině, ve které sedí naštvaný šofér, a jízlivě se ho ptá:
"Tak co, pane řidiči, zasekl jste se, coo?"
"Ne, ty vole, vezu most a došla mi nafta."
"Tak co, pane řidiči, zasekl jste se, coo?"
"Ne, ty vole, vezu most a došla mi nafta."
ladam.- Počet příspěvků : 740
Datum Registrace : 29. 11. 10
Věk : 29
Domoviště : pod mostem :D
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
reporter a lupič
nevim kdy tadyta soutež končí ale řeknu vam to :
reporter:dobry den pane lupiči jake to bylo poprve krást? lupič: bylo to užasny!! reporter: a chtel byste si to skusit znova?
lupič: no jasne ale maj zavřeno !!
tak ste se aspon trochu zasmaly žejo ? XD
reporter:dobry den pane lupiči jake to bylo poprve krást? lupič: bylo to užasny!! reporter: a chtel byste si to skusit znova?
lupič: no jasne ale maj zavřeno !!
tak ste se aspon trochu zasmaly žejo ? XD
volf- Počet příspěvků : 3
Datum Registrace : 28. 01. 11
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Similar topics
» Soutěž - o nejlepší obrázek v profilu s výhrou 150 bodů.
» Soutěž o nejlepší hlášku s výhrou 30 000 temne hmoty, do 28.2. 2011
» Soutěž o nejlepší hlášku s výhrou 30 000 temné hmoty - hlasování !!!
» Soutěž o nejlepší píseň v letech 1995 - 2011 s výhrou 30 000 temné hmoty do 1.7. 2011
» Soutěž o nejlepší píseň v letech 1995 - 2011 s výhrou 30 000 temné hmoty do 1.7. 2011 - hlasování
» Soutěž o nejlepší hlášku s výhrou 30 000 temne hmoty, do 28.2. 2011
» Soutěž o nejlepší hlášku s výhrou 30 000 temné hmoty - hlasování !!!
» Soutěž o nejlepší píseň v letech 1995 - 2011 s výhrou 30 000 temné hmoty do 1.7. 2011
» Soutěž o nejlepší píseň v letech 1995 - 2011 s výhrou 30 000 temné hmoty do 1.7. 2011 - hlasování
Povolení tohoto fóra: