Historie NBSG očima ladama - Kapitola 4 - Nová era Aliance
2 posters
GForum :: Aliance a Soutěže :: Ogame :: O alianci NBSG
Strana 1 z 1
Historie NBSG očima ladama - Kapitola 4 - Nová era Aliance
KAPITOLA 4 - Nová era Aliance
..... Spektator odešel z aliance. Prostě jsem jednoho dne přišel na OGame a vidím od něj zprávu - bylo to nějak takhle - "Ahoj. Je mi to moc líto, ale musím skončit. Už mě ta hra nebaví, protože na mě denně útočí. Mějte se tu hezky. Váš Spektator.". V tu chvíli jsem myslel, že to zabalím taky. Aliance plná zoufalců a já byl na všechno úplně sám. Na správu aliance, na pomoc nováčkům, na nabírání nových hráčů - prostě úplně na všechno. Nevěděl jsem, co mám dělat. Bylo mi smutno a ani jsem nevěděl, kde ho kontaktovat, protože mi nenechal žádnej kontakt. Prostě se vypařil, jako kdyby přišel jen kvůli tomu, aby dal tuhle alianci dohromady. Tak jsem si řekl - jede se dál. A začal jsem hledat další a další lidi do aliance. Pomalu jsme rostli, ale já se stále více utápěl v aliančních povinnostech. Až jednoho dne se mezi nováčky objevil jeden, kterej se choval trochu jinak, než ostatní. Byl více aktivní, psal hdocela hodně oběžníky a na všechno se ptal a byl ochoten s čimkoli pomoci, jak jen mohl. Tento člověk je jeden z těch, kteří nejvíce alianci pomohli za celou její historii, jeho jméno je .....
Pokračování v části č.5.
..... Spektator odešel z aliance. Prostě jsem jednoho dne přišel na OGame a vidím od něj zprávu - bylo to nějak takhle - "Ahoj. Je mi to moc líto, ale musím skončit. Už mě ta hra nebaví, protože na mě denně útočí. Mějte se tu hezky. Váš Spektator.". V tu chvíli jsem myslel, že to zabalím taky. Aliance plná zoufalců a já byl na všechno úplně sám. Na správu aliance, na pomoc nováčkům, na nabírání nových hráčů - prostě úplně na všechno. Nevěděl jsem, co mám dělat. Bylo mi smutno a ani jsem nevěděl, kde ho kontaktovat, protože mi nenechal žádnej kontakt. Prostě se vypařil, jako kdyby přišel jen kvůli tomu, aby dal tuhle alianci dohromady. Tak jsem si řekl - jede se dál. A začal jsem hledat další a další lidi do aliance. Pomalu jsme rostli, ale já se stále více utápěl v aliančních povinnostech. Až jednoho dne se mezi nováčky objevil jeden, kterej se choval trochu jinak, než ostatní. Byl více aktivní, psal hdocela hodně oběžníky a na všechno se ptal a byl ochoten s čimkoli pomoci, jak jen mohl. Tento člověk je jeden z těch, kteří nejvíce alianci pomohli za celou její historii, jeho jméno je .....
Pokračování v části č.5.
Naposledy upravil ladam. dne Wed Mar 12, 2014 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát
ladam.- Počet příspěvků : 740
Datum Registrace : 29. 11. 10
Věk : 29
Domoviště : pod mostem :D
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
Re: Historie NBSG očima ladama - Kapitola 4 - Nová era Aliance
No jo, píšeš to fakt napínavě, mimochodem +- rok po 3. dílu
IDontKillMeOG- Počet příspěvků : 735
Datum Registrace : 06. 12. 10
Domoviště : Varnsdorf
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Similar topics
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 6 - Forum ????, omg ...
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 7 - Spamer a umělec
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 2 - První admin
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 5 - Nový administrátor
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 1 - Založení aliance na barym.cz
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 7 - Spamer a umělec
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 2 - První admin
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 5 - Nový administrátor
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 1 - Založení aliance na barym.cz
GForum :: Aliance a Soutěže :: Ogame :: O alianci NBSG
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: