Historie NBSG očima ladama - Kapitola 3 - Krize a počátek zániku Spektatora
5 posters
GForum :: Aliance a Soutěže :: Ogame :: O alianci NBSG
Strana 1 z 1
Historie NBSG očima ladama - Kapitola 3 - Krize a počátek zániku Spektatora
KAPITOLA 3 - Krize a počátek zániku Spektatora
....V alianci byl totální kolaps a chaos. Odešlo několik lidí a přišel pouze jeden. Několik hráčů se hádalo o absolutních blbostech a já jsem vůbec netušil, co se děje. Spektator mi sdělil, že najednou propukla nějaká nespokojenost s určitými věcmi v alianci a několik lidí se k této diskuzi přidalo a on bohužel už netušil, jak to zastavit. Takže jsme společně museli zakročit. Vyházeli jsme ty tzv. "pobuřovače" (dementy, co dělaly rozruch ) a upravili jsme ještě pár věcí v alianci ku spokojenosti ostatních. Opět jsme nabrali nějaké nové členy a vše bylo zase ok. Ale bohužel období "na houby" pokračovalo a to jsem ještě netušil jak. Spektatora začal totiž farmit nějakej dement (bohužel si už nepamatuji jeho jméno). Nepomohla diplomacie, nepomohlo posílání surovin, na fleetsave nebyli lodě, jelikož nestíhal nic stavět a zkrátka šel pomalu a jistě "do kytek". Nepomáhalo prostě skoro nic a tak žil chudák Spektator ze dne na den. Nějak jsme mu pomáhali, ale ten dement byl v docela dobrý alianci oproti nám, takže jsme radši žádný války nezačínali. Zkrátka to moc dobře nešlo a my co jsme mu pomáhali už jsme moc surovin taky neměli. Tak nám řekl, že to zkusí nějak sám, že si máme stavět za surky spíš lodě. Stejně mu občas někdo něco poslal, ale moc toho stejně nebylo. Bylo nám ho líto, ale nemohli jsme s tím nic moc dělat. A pak přišlo něco, co jsem nečekal a totálně mě to dostalo. .....
Pokračování v části č.4.
....V alianci byl totální kolaps a chaos. Odešlo několik lidí a přišel pouze jeden. Několik hráčů se hádalo o absolutních blbostech a já jsem vůbec netušil, co se děje. Spektator mi sdělil, že najednou propukla nějaká nespokojenost s určitými věcmi v alianci a několik lidí se k této diskuzi přidalo a on bohužel už netušil, jak to zastavit. Takže jsme společně museli zakročit. Vyházeli jsme ty tzv. "pobuřovače" (dementy, co dělaly rozruch ) a upravili jsme ještě pár věcí v alianci ku spokojenosti ostatních. Opět jsme nabrali nějaké nové členy a vše bylo zase ok. Ale bohužel období "na houby" pokračovalo a to jsem ještě netušil jak. Spektatora začal totiž farmit nějakej dement (bohužel si už nepamatuji jeho jméno). Nepomohla diplomacie, nepomohlo posílání surovin, na fleetsave nebyli lodě, jelikož nestíhal nic stavět a zkrátka šel pomalu a jistě "do kytek". Nepomáhalo prostě skoro nic a tak žil chudák Spektator ze dne na den. Nějak jsme mu pomáhali, ale ten dement byl v docela dobrý alianci oproti nám, takže jsme radši žádný války nezačínali. Zkrátka to moc dobře nešlo a my co jsme mu pomáhali už jsme moc surovin taky neměli. Tak nám řekl, že to zkusí nějak sám, že si máme stavět za surky spíš lodě. Stejně mu občas někdo něco poslal, ale moc toho stejně nebylo. Bylo nám ho líto, ale nemohli jsme s tím nic moc dělat. A pak přišlo něco, co jsem nečekal a totálně mě to dostalo. .....
Pokračování v části č.4.
Naposledy upravil ladam. dne Wed Mar 12, 2014 12:12 pm, celkově upraveno 3 krát
ladam.- Počet příspěvků : 740
Datum Registrace : 29. 11. 10
Věk : 29
Domoviště : pod mostem :D
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
Re: Historie NBSG očima ladama - Kapitola 3 - Krize a počátek zániku Spektatora
spektator@nbsglegend.cz xDDDDDIDontKillMeOG napsal:Vsadím se, že to byl konec Spetraktora. Kdybych znal jeho e-mail, pozval bych ho k nám ...jenže ho neznám...
littlerock- Admin
- Počet příspěvků : 37
Datum Registrace : 13. 01. 11
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Kubamorlo- Počet příspěvků : 11
Datum Registrace : 08. 05. 11
bude, ale je mi 15 a máme na střední tedka písemek jako prase a já se musim učit, takže někdy koncem června
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
lol já si řikal že seš nějakej starší než já :D lol twl tady je to samej mlaďas (sorry, Milay a ostatní )
IDontKillMeOG- Počet příspěvků : 735
Datum Registrace : 06. 12. 10
Domoviště : Varnsdorf
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
Rád bych věděl kdy bude další díl ladame
patrikcalabek12345- Počet příspěvků : 308
Datum Registrace : 26. 01. 11
Věk : 26
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Zákaz spamu calabku, jinak ladame, říkals koncem června, je půlka října a furt nic sem zvědavej na pokračování...
IDontKillMeOG- Počet příspěvků : 735
Datum Registrace : 06. 12. 10
Domoviště : Varnsdorf
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
kdy bude pokračování
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Sheet
Health:
(98/100)
Náboje:
(10/10)
no už by to chtělo hned
Sheet
Health:
(100/100)
Náboje:
(10/10)
Similar topics
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 6 - Forum ????, omg ...
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 7 - Spamer a umělec
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 2 - První admin
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 5 - Nový administrátor
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 4 - Nová era Aliance
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 7 - Spamer a umělec
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 2 - První admin
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 5 - Nový administrátor
» Historie NBSG očima ladama - Kapitola 4 - Nová era Aliance
GForum :: Aliance a Soutěže :: Ogame :: O alianci NBSG
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: